留言
[Mata'aiga Maketi] 2023 lipoti o tulaga tau alamanuia tu'ufa'atasiga a le lalolagi 1: (Alamanuia alava kaponi)

Alamanuia Va'aiga

[Mata'iga Maketi] 2023 fa'asalalauga fa'ava-o-malo tu'ufa'atasia lipoti o tulaga tau alamanuia 1: ( alamanuia alava kaponi)

2023-10-30

1.0 Aotelega

Ina ia faafaigofie ai mo tagata i totonu o le alamanuia ona malamalama i le tulaga quo o le lalolagi tu'ufa'atasi meafaitino alamanuia i tausaga talu ai, aemaise lava i le 2022, ZBREHON, i le avea ai o se tagata gaosi oloa fa'apolofesa, ua fa'alauiloa se faasologa o lipoti au'ili'ili i le tulaga quo. o le alamanuia o meafaitino tuufaatasi i le lalolagi atoa i le 2023. O lenei tusiga o le a otooto puupuu ai le gaosiga o meafaitino tuufaatasi i le lalolagi atoa i le 2022. Tulaga o alamanuia o le fiva carbon.

 

I le maeʻa ai o le lua tausaga o le paʻu i le 2020 ma le 2021, na toe faʻaleleia le gaosiga o le carbon fiber i le 2022. I le 2022, o le a faʻatupulaia le gaosiga o le carbon fiber i le lalolagi e tusa ma le 9%, ma o le tau o le gaosiga o le a oʻo atu i le 191 miliona pauna ($ 3.6 piliona). Ole tau ole tala ole uta carbon fiber i le 2022 ua siitia ile 27%, ona o le tau o le carbon fiber ua siitia ile 20% ile 2022 faʻatusatusa ile 2021.

 

Aʻo leʻi oʻo i le COVID-19, sa faʻaitiitia le tau o le carbon fiber, ae o lenei tulaga na faʻalavelaveina e mataupu geopolitical ma le amataga o taua i le va o Rusia ma Iukureini, lea na mafua ai le siʻitia o le tau o le suauʻu masani ma le kesi, faʻapea foʻi. e pei o mea mata eseese.

 

Lucintel o loʻo valoia o le a faʻatupulaia le manaʻomia o le alamanuia carbon fiber i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) e tusa ma le 7% mai le 2023 i le 2028 ona o le tele o mafuaʻaga, e aofia ai le tuputupu aʻe o le faʻaogaina o le fibre carbon i lau uila afi, vaʻalele faʻaleleia Volume toe faʻaleleia. , gaosiga o ta'avale mama, mea tau ta'aloga, ma le fa'atupulaia o le mana'oga mo oloa eletise ma fa'aeletoroni.

 

O se tasi o maketi sili ona mataʻina o Saina, lea o loʻo faʻatupeina tele i le maketi carbon fiber. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻalauiloa e Sinopec le laina muamua o le gaosiga o le carbon fiber i Saina ma le gafatia o le 10,000 tone. Kamupani o loʻo faʻafouina ma faʻalavelaveina le tele o alamanuia faʻaaogaina e ala i le faʻaogaina o le carbon fiber. E faitau selau kamupani gaosi vaega CFRP i Saina. E le gata i lea, o loʻo taumafai Saina e taʻitaʻia le maketi robot ma drone, lea o le a tele le gafatia mo le carbon fiber i le lumanaʻi.

[Mata'aiga Maketi] 2023 lipoti o tulaga tau alamanuia tu'ufa'atasiga a le lalolagi 1: (Alamanuia alava kaponi)

 

O le isi tulaga o le a matua a'afia ai le maketi o le carbon fiber o le fa'atupulaia lea o le fiafia i le tamaoaiga o le hydrogen, ma le va'aiga o le fa'aogaina o le hydrogen e fai ma puna'oa maualalo-carbon. O ta'avale hydrogen ma ta'avale eletise o lo'o fa'asalaina le ala mo le mama ma le lanu meamata si'osi'omaga i luga o le auala. Ae le pei o taavale eletise, e umi se taimi e toe faʻaleleia ai, o taavale hydrogen e mafai ona vave faʻafefe mai fale kesi. E mafai fo'i ona fa'aogaina sela suau'u o le hydrogen e fa'aola ai ta'avale pasese, loli mamafa, pasi, si'isi'i sifi, va'alele ma isi ta'avale felauaiga.

 

Ona o le leai o se faʻaogaina malosi o le hydrogen, o le manaʻoga o le lalolagi mo taʻavale suauu o le a naʻo le 0.03% o le aofaʻi o faʻatauga taʻavale i le 2022. E le gata i lea, o tagata faʻatau i le lalolagi atoa e le tele ni filifiliga mo taavale afi suauʻu hydrogen. O le tala fiafia o le manaoga mo taavale suauu ua vave ona tupu i tausaga talu ai nei. Afai e fa'aauau pea lea tulaga, o le a vave ona fa'atupula'ia le mana'oga mo le alava kaponi e pei ona fa'aaogaina i suau'u suau'u, electrolyzers ma tane e teu ai le hydrogen.

 

null

 

O fa'asologa o le tamaoaiga o lo'o taula'i i le toe fa'aogaina ma le toe fa'afouina o meafaitino ma oloa o le a a'afia ai fo'i le tuputupu a'e o le alava kaponi i le lumana'i. E tusa ai ma le faʻaauau, o vaega o le carbon fiber e mafai ai ona faʻasaoina le mamafa, lea e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o suauʻu ma kesi kasa. Ae o le toe faʻaaogaina o vaega o le carbon fiber i le faʻaiʻuga o lo latou olaga o se luʻitau. O su'esu'ega a Lucintel o lo'o fa'asino i le tele o mataupu e toe fa'aaogaina ai le alava kaponi mai otaota, ae e le'o toe fa'aaogaina i le taimi nei i le i'uga o le olaga.

 

O lo'o fa'atupula'ia le fa'atupuina o meafaitino ma le au gaosi vaega ina ia auai i faiga fa'aauau e lagolago ai le tamaoaiga fa'ata'amilo. Pe o ta'avale ta'avale, malosi matagi po'o le aerospace OEM e fia fa'alogo i tala fa'ata'amilosaga lelei o le tamaoaiga e uiga i alava kaponi ma vaega alava kaponi.

 

O le tele o OEM e fa'amoemoe e le tutusa le carbon i le va o le 2030 ma le 2050, ma o loʻo latou mafaufau e toe faʻaaogaina e avea o se vaega o a latou mamanu mo le gaosiga o vaega e sosoo ai. E ala i le fa'aogaina o tekonolosi fou ma meafaitino, meafaitino ma vaega fa'atau oloa e mafai ai e OEM ona ausia sini fa'ata'amilosaga o le tamaoaiga o le a maua ai sea maketi i le lumana'i.

 

Punaoa fa'asino: https://mp.weixin.qq.com/s/ZPNhsJbaxSIFZgbbwOIWmg

Le 'au'aunaga fofo mama e tasi e tu'u i ou tafatafa. Filifili ZBREHON, filifili Ta'ita'i.

Upega tafaʻilagi: https://www.zbfiberglass.com/

I-meli: Imeli: sales3@zbrehon.cn

Tele:+86 15001978695 +86 13276046061