留言
O le a le fa'agasologa o le atina'e ma le fa'amoemoe o le ta'amilosaga fiberglass?

Alamanuia Tala Fou

O le a le fa'agasologa o le atina'e ma le fa'amoemoe o le ta'amilosaga fiberglass?

2023-12-26

Fiberglass fe'avea'i o se vaega taua o mea tu'ufa'atasi ma e iai uiga fa'apitoa ma agava'a e fa'amana'omia ai i fa'aoga eseese. Fiberglass roving ua lauiloa ona o lona malosi maualuga, faʻamafanafanaga sili ona lelei, mea faʻapipiʻi eletise ma le faʻafefeteina, ma e faʻaaogaina lautele i pisinisi e pei o le fausiaina, taʻavale, aerospace ma oloa faʻatau. O ana talosaga e afua mai i le faʻamalosia o palasitisi ma mea faʻapipiʻi e faʻaoga e fai ma faʻamalama uaea ma faʻapipiʻi fale.


O le talaʻaga o le atinaʻeina o fiberglass rovings ua faʻailogaina i le tele o le alualu i luma i le gaosiga o tekonolosi, e mafua ai le faʻaleleia atili, faʻaleleia le faʻatinoga ma faʻalauteleina talosaga. Fiberglass na muamua faʻaaoga muamua mo le faʻamalama ma faʻamalosia i le ogatotonu o le 20th seneturi. Peita'i, a'o fa'aauau pea le aga'i i luma o le gaosiga o tekonolosi ma mea fa'asaienisi, ua fa'atupuina le fa'aogaina o le fiberglass rovings e maua ai le malosi maualuga, sili atu le fetuutuunai ma le fa'aleleia atili o le tumau, fa'ataga latou e tu'ufa'atasia lelei i totonu o fausaga tu'ufa'atasi lavelave. I le va'ai i luma, o le lumana'i o le fiberglass roving o lo'o fa'amoemoeina, fa'atupuina i le fa'atupula'ia o mana'oga mo mea mama, umi ma fa'alelei le si'osi'omaga i totonu o alamanuia.


A'o fa'atumauina le fa'aauauina,solo tioata o lo'o fa'amoemoe e faia se sao taua i le atina'eina o fofo fa'alesiosiomaga. Mai lau uila afi ma mea tau taavale i le faʻamalosia o atinaʻe, o le faʻaogaina o le fiberglass roving e faʻamoemoe e faʻalauteleina, e maua ai se suiga lelei ma gafatia i mea masani.


I le avea ai ma taʻutaʻua o Saina gaosi mea faʻapipiʻi,SEPERONA o lo'o taulamua i le fa'atulagaina o le lumana'i o ta'avale fiberglass. Faatasi ai ma le malosi o le R&D, o loʻo tuuto atu le kamupani i le tuʻuina atu o oloa sili ona lelei ma auaunaga atoatoa e faʻafetaui ai manaoga o tagata faʻatau. O le tautinoga a le ZBREHON i le faʻafouina ma le tulaga lelei ua avea ai ma paaga autu i le faʻauluina o le faʻaogaina lautele o le fiberglass roving, ofoina atu le tele o oloa maualuga ma auaunaga e fetaui ma manaʻoga o pisinisi eseese.


gypsum-fiberglass-roving-01.jpg


I le faaiuga, o le atinaʻeina ma le lumanaʻi o le fiberglass rovings o loʻo faʻamamafaina ai lo latou taua o se mea faʻavae mo talosaga tuʻufaʻatasia. Faatasi ai ma le tomai o le ZBREHON ma le tulituliloaina o le tulaga lelei, e mafai e le alamanuia ona faʻamoemoe ni fofo fou ma oloa maualuga e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o se suiga vave o maketi.


Faafesootai matoumo nisi fa'amatalaga o oloa ma tusi lesona o oloa

Upega tafa'ilagi:www.zbfiberglass.com

Tele/whatsapp: +8615001978695

· +8618577797991

· +8618776129740

Imeli: sales1@zbrehon.cn

· fa'atau2@zbrehon.cn

· fa'atau3@zbrehon.cn